Smakfulla produkter som överraskar!

I generationer har vi hjälpt till att knyta ihop människors livspussel, smaker och familjer, runt bord och på tallrikar.

 

Vi knyter ihop historien

Högkonjunkturen efter 2:a världskriget satte fart på industrin, som ropade efter folk. Hemmafruarna tog steget ut på arbetsmarknaden och det växte fram ett behov av mer lättlagad mat. Just det är förklaringen till varför Blå Band kom till. Tillverkningen började i en margarinfabrik i Landskrona och produkten var en torkad Poulardsoppa.

Soppan togs väl emot och uppmuntrade av framgången lanserade Blå Band en chokladpudding. Aldrig förr hade svenska folket smakat en sådan nyhet och succén blev total. Så total att Blå Band, tillsammans med Raketost och Barnens Brevlåda, numera blivit en symbol för hela femtiotalet. Med den lilla skillnaden att Blå Band idag lever vidare i högsta välmåga.

Idag gör vi soppor, såser, pastasåser, varma koppen, mixers och outdoor meals. Vi knyter fortfarande ihop sportlov, dagens lunch, sommaren och vänner.

Vi använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt och för att kunna göra fortlöpande förbättringar av webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.

Acceptera