1. Töm påsens innehåll i en stor kopp.
2. Tillsätt 2 dl kokande vatten under omrörning.
3. Rör om ordentligt ända ner i botten. Låt stå 1 minut!
Genom att följa tillagningsinstruktionerna når du bästa resultat.
Näringsvärde | per 100 g | per portion (2 dl) färdig soppa |
---|---|---|
energi | 1743 kJ / 414 kcal | 444 kJ / 106 kcal |
protein | 3,5 g | 0,9 g |
kolhydrat | 68 g | 17 g |
Kolhydrat varav sockerarter | ||
fett | 14 g | 3,5 g |
Fett varav mättat | ||
fiber | ||
Högkonjunkturen efter 2:a världskriget satte fart på industrin, som ropade efter folk. Hemmafruarna tog steget ut på arbetsmarknaden och det växte fram ett behov av mer lättlagad mat. Just det är förklaringen till varför Blå Band kom till. Tillverkningen började i en margarinfabrik i Landskrona och produkten var en torkad Poulardsoppa.
Europe Foods Sverige AB
Scheelevägen 30
223 63 Lund
Vi har mottagit ditt bidrag. Lycka till!
Tack för att du kontaktar oss. Ditt meddelande hart nått vår konsumenttjänst. Bearbetning kan ta några dagar. Tack för ditt tålamod.